Een Italiaans feest

Italiaanse kerstpakketten

Met de Italiaanse kerstpakketten van kerstpakkettenexpress.nl wordt het eten echt een feest, heerlijke Italiaanse gerechten en lekkernijen waar je de vingers bij aflikt. Natuurlijk hoort daar ook een onvervalste limoncello of een wijn bij die ook uit Italië komt, een ding is zeker dat je ervan zult genieten met je gezin. Dit soort thema pakketten worden ieder jaar populairder bij werknemers om te krijgen, dit is ook niet gek want de pakketten bestaan uit A merken die uitstekend van kwaliteit zijn.

Italiaanse kerstpakketten

Echte Italiaanse delicatessen

Of je nu een pakket wilt met echte Italiaanse delicatessen, of een pizza lekker thuis wilt maken. De Italiaanse pakketten zijn origineel Italiaans, een combinatie van heerlijke producten met leuke dingen die je zelf kunt uitproberen. Met het pakket Mooi Italie maak je een heerlijke echte Italiaanse pasta, hier mag natuurlijk een echte Italiaanse wijn niet bij ontbreken aan de dinertafel. Gaan we alvast de tafel dekken om te smullen van al dat lekkers?

Italiaanse kerstpakketten

Ook geschikt voor het kleinere budget

Wanneer je op zoek bent naar een pakket met een wat minder budget ben je bij kerstpakkettenexpress.nl ook zeker op zijn plaats. Daar hebben zij in het assortiment Italiaanse kerstpakketten al een heerlijke Italiaanse vruchtencake voor maar 5 euro. Hiermee kun je werknemers en relaties al heel erg blij maken, want de cake geeft een dure chique uitstraling waar iedereen mee thuis kunt komen. Maar voor de wat meer eisende werkgever zijn er natuurlijk ook prachtige pakketten die je met een hoger budget kunt kopen voor je werknemers en relaties.