Gooi niet alles in de afvalbak

Milieustraat Kaatsheuvel

Het lijkt zo eenvoudig en je bent snel van je vuil af, alles maar in de afvalbak gooien. Sommige afvalproducten horen niet in de vuilcontainer thuis, frituurvet bijvoorbeeld en bakolie moet worden ingeleverd in de milieustraat Kaatsheuvel. Maar ook wanneer je de zolder aan het opruimen bent en kleding, glas, witgoed tegenkomt kun je dit inleveren. Op deze manier helpen we met zijn allen mee, om het milieu een handje te helpen. Met de milieupas kun je de spullen inleveren.

Milieustraat Kaatsheuvel

Hoe kom je aan een  milieupas?

Om afval in te kunnen leveren bij de milieustraat Kaatsheuvel, heb je een zogenaamde milieupas nodig waar je punten op staan. De pas is gebonden aan het adres, en staat niet op naam. Bij een verhuizing moet je de pas achterlaten voor de nieuwe bewoners, tref je deze niet aan vraag dan een nieuwe milieupas online aan. Elk jaar wordt op de eerste dag van het nieuwe jaar, nieuwe punten toegevoegd. Zijn de punten op dan kun je nieuwe kopen zodat je gewoon afval kan wegbrengen.

Eenvoudig afvoeren van je afval

Op bepaalde dagen kun je eenvoudig je afval bij de milieustraat Kaatsheuvel brengen, bij de portier krijg je te horen hoeveel tikken je kwijt bent om het afval af te voeren. Het inleveren gaat zeer eenvoudig, je legt het afval neer op de plaats die wordt aangewezen en je bent klaar. Kijk wel op de website welke dagen de milieustraat open is, en check of je in het bezit bent van een pas. Zonder een pas kun je namelijk geen grofvuil aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *