Praktisch bed en bureau

hoogslaper

Wanneer kinderen ouder worden hebben ze al snel een bureau nodig, huiswerk of een werkstuk maken moet voor school ook gebeuren. Met een hoogslaper creëer je die ruimte in de slaapkamer, het bureau is beneden en boven kunnen de kinderen lekker slapen. Ook de ingebouwde kastjes zijn ideaal om spulletjes in op te bergen, op een kleine ruimte heb je verschillende functionaliteiten in de slaapkamer. De opstaande randen zijn zeer praktisch en veilig, je kind kan veilig in zijn of haar bed liggen.

hoogslaper

Eenvoudig de kamer inrichten

Vaak kom je met het inrichten van een kinderkamer ruimte tekort, gaat je zoon of dochter naar school dan is een bureau onmisbaar. Maar ook een bed en opbergruimte zijn nodig, met deze hoogslaper van perfecthomeshop.eu heb je alles in een meubelstuk. Ook de unieke trap is voorzien van lades, hierin kun je heel veel kleine spulletjes opbergen die anders veel ruimte kosten in je kast. Omdat het bed in verschillende kleuren verkrijgbaar is past deze in iedere kinderkamer. 

hoogslaper

Altijd een veilig bed

Welk bed je ook koopt bij perfecthomeshop.eu, ook deze hoogslaper voldoet aan de hoogste eisen die de E.U.aan bedden heeft gesteld. Voor de veiligheid van je kind zijn ook alle hoeken mooi afgerond, zo kan je zoon of dochter zich nooit verwonden aan scherpe hoeken van het bed. Bij het bed wordt ook een matras en lattenbodem meegeleverd, je kunt het bed dus direct gebruiken na aflevering. Ook de duidelijke handleiding zorgt ervoor dat het bed eenvoudig in elkaar is te monteren.