Strohoed dames, een zomerhoed waar je dol op zult zijn

Als je geen hoed hebt gevonden die je met plezier wilt dragen, ben je waarschijnlijk nog nooit een hoed tegengekomen waar je echt van houdt. Zodra je je favoriete stijl hebt gevonden, wordt het je favoriete accessoire – en niet te vergeten, je huid zal je dankbaar zijn. We hebben de beste lente/zomerhoeden verzameld verzameld die er kleurrijk en praktisch uitzien. Wat je ook van plan bent voor de komende maanden, of het nu weekendtrips naar het strand zijn of picknicken in het park, je zult enthousiast zijn om je nieuwe favoriete hoed te pakken voordat je de deur uitgaat.

Welke materialen worden gebruikt?

Een strohoed dames is gemaakt van nauw verweven synthetische of natuurlijke stromaterialen en heeft een rand voor bescherming tegen de zon. Je vindt ze in verschillende stijlen. Ze zijn extreem populair omdat stromateriaal erg licht van gewicht is en het feit dat de hoeden geweven zijn, betekent dat er kleine openingen zijn, die zelfs tijdens de heetste zomers voor ventilatie en koeling zorgen. Zonbeschermende strohoeden worden meestal ook beoordeeld met een UPF-factor (Ultraviolet Protection Factor). Voor maximale bescherming raden we aan om een strohoed dames op de de UPF-factor en de strakheid van het weefsel als bescherming tegen de zon.

Populaire zomermodellen voor dames

  •  De Panama strohoed dames is traditioneel gemaakt van van Toquilla-stro. Panamahoeden zijn enorm populair bij vakantiegangers en toeristen omdat ze bescherming bieden tegen de zon en een klassieke stijl hebben.
  • De stro fedora hoeden complimenteren zowel mannen als vrouwen, en zijn topkeuzes voor toeristen omdat ze licht van gewicht zijn!
  • De flaphoed dames biedt met zijn brede randen een brede bescherming tegen de zon en is een geweldige aanvulling op elke strandoutfit. Geef speciale aandacht aan de UPF-factor en de strakheid van het weefsel als bescherming tegen de zon belangrijk is.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*