Tips voor meisjes en mode

kinder jurken

De meeste meisjes zijn gek op kleding, maar hebben tegelijkertijd ook een eigen, uitgesproken smaak. Het kan dan ook best lastig zijn om een meisje leuk aan te kleden. Daarom hier een aantal tips om je meisje er modieus bij te laten lopen!

kinder jurken

1. Ga voor een aantal basic items

Door te zorgen voor voldoende basic items in de kast, weet je zeker dat je kind altijd leuke kleding heeft. Kijk eens naar kinder jurken in simpele kleuren. Mocht je de outfit wat feller willen maken, dan kan je er altijd nog voor kiezen om het simpele jurkje te combineren met felle sneakers, of een gekleurde maillot.

2. Koop een beetje oversized

De meeste meisjes groeien als kool, en het is dan ook zonde als zij hun kleding slechts een aantal weken kunnen dragen. Kinder jurken zijn niet zo handig om oversized te kopen, maar met broeken en truien is dit prima te doen. Door deze simpelweg nog een keer om te slaan, kunnen zij een tijdje langer mee.

3. Haal veel uit de aanbiedingen

Veel webshops voor kinderkleding doen de kleding van het vorige seizoen met een flinke korting in de uitverkoop. Koop alvast de kleding voor volgend jaar in een maatje groter. Zo weet je zeker dat je altijd kleding op maat hebt, en kan je ook nog eens voor een zeer voordelige prijs kleding kopen!

4. Houd rekening met de natuurlijke kleuren van je kind

Als je dochter wit is, dan kunnen crèmekleuren en wit haar juist nog bleker maken. De juiste kleuren zorgen er al snel voor dat je meisje er modieus uitziet. Ga dus bijvoorbeeld voor felroze of lichtblauw. Je kunt ook rekening houden met de kleur van de ogen. Lichtblauw staat bijvoorbeeld erg mooi bij blauwe ogen, terwijl een meisje met bruine ogen heel goed groen of geel kan dragen.

5. Laat je kind ook beslissen!

Hoe jong je meisje ook is, vaak heeft ze al een eigen wil. Voorkom dat items ongedragen in de kast blijven hangen, en laat haar meebeslissen over wat je wel of niet koopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *