Wc kopen, wat moet je weten?

toiletmarkt-logo

Wil je een wc kopen? Dan zijn er natuurlijk bepaalde dingen die je moet weten voordat je er daadwerkelijk een koopt. Er zijn verschillende soorten wc’s, er zit meer verschil in dan dat je denkt. 

Dit moet je weten.

Eerst moet je kiezen welk toilet je wilt aanschaffen. Je hebt bijvoorbeeld een wandcloset, ook wel een hangend toilet. Ook is er een verschil tussen een diepspoel toilet en een vlakspoel toilet. Chemische toiletten zijn ook weer heel anders, deze zijn niet verbonden met het riool. Zo zijn er veel meer typen wc’s. Zulke dingen zijn belangrijk om te weten bij een wc kopen. 

Verschillende onderdelen zijn, een stortbak, een toiletpot en een wc bril. Deze losse onderdelen hebben ook weer verschillende soorten. Kijk daarom goed waarvoor je kiest.

De schoonmaak is natuurlijk een heel belangrijk deel na gebruik. Groene zeep is een van de beste middeltjes die je kunt gebruiken voor het schoonmaken. Dit middel is te gebruiken op bijna alle materialen zonder dat het komt te beschadigen.

Nog een paar kleine tips bij het aanschaffen van een nieuw toilet. De eerste is dat je moet bedenken of je een hele set wil kopen of dat je alle onderdelen los van elkaar wil kopen. Het tweede wat je kunt doen is research doen over het merk waarvan je het toilet wil kopen. Ook moet je bedenken of je een normale of kleinere afvoer wil. Als laatst zou het slim zijn om op te letten welke garantie de aanbieder geeft.